Nedrevet maskinhus

Derefter lå der en bygning på højre hånd. Det var et maskinhus, hvor tærskeværket var parkeret, når det ikke var i brug. Tærskeværket var et aktieselskab, financieret af mænd fra Boddum. Aktieselskabet tegnede forsikring for deres maskinhus i 1911. Blandt de, som betjente tærskeværet, var vistnok Jens Kjærgaard. Efterhånden anskaffede flere og flere deres egen tærskemaskine og på et tidspunkt opløstes aktieselskabet og Karl Madsen og hans bror Magnus overtog tærskeværket. Efter Karl Madsen overtog vognmand Anton Møller Nielsen (1910-1981) tærskeværket og derefter overtog smeden Jens Victor Jensen (1906-1998) det og fortsatte med at køre rundt og tærske for folk, indtil der til sidst ikke længere var brug for dem. Maskinhuset blev revet ned omkring 1940.

Dette indlæg blev udgivet i Fuglebækvej. Bogmærk permalinket.